• Társadalmi felelősség vállalás

  A környezet megóvása több, mint utódaink méltó életkörülményeinek biztosítása, hiszen a természeti környezet megóvása nem más, mint maga a jövő megteremtése.

 • Élhető, egészséges környezet

  A vevői megelégedettség fokozása érdekében a fenntartható fejlődés elvei szerint, a környezettel összhangban kívánjuk folytatni és folyamatosan fejleszteni tevékenységünket.

 • Kutatás, fejlesztés, innováció

  Csökkentettük termékeink oldószer tartalmát és egyre több fejlesztést indítottunk vízzel hígítható illetve alacsony VOC-jű termékek kidolgozására.

KISIPAROSOKNAK AJÁNLJUK

Kül- és beltéren lépcsők, rámpák, teraszok, uszodák, bejáratok, egészségügyi intézmények, ipari létesítmények, vizi sporteszközök felületeinek csúszásmentes bevonattal való felületkezelésére ajánljuk. Kétkomponensű, vízzel hígítható termék.

Megtekintés

A sima beton felület betonfesték alkalmazásával megvédhető az időjárási viszontagságokból adódó környezeti behatásoktól, továbbá a padló pormentesítése, karbantartása könnyedén megoldható nemcsak kültéren hanem beltéren is. Fontos szempont továbbá, hogy betonfestékkel esztétikus és könnyen tisztán tartható, kopásálló felület képezhető.

Megtekintés

Vízhígítású, kopás és időjárásálló festék, feliratok, formák, struktúrák jelzésére használják, ahol bonyolult, finom részletezésű; vonalas ábrát vagy annak szöveges kombinációját kell előállítani több példányban, azonban a kis példányszám miatt a nyomdatechnikai eljárás nem kifizetődő. Nem tűzveszélyes, ezért bárhol felhasználható. RAL színekben rendelhető.

Megtekintés

Akrilát-kaucsuk bázisú új termékünk pala és cserép tetőszekezetek dekoratív újrafestésére lett kifejlesztve. A bevonat hosszantartó, időjárásálló esztétikus bevonatot képez, mely megvédi tetőszekezetét a penészedéstől, gombásodástól. Vevőink igénye szerint RAL-színekben vásárolható.

Megtekintés

Elsősorban a szórakoztatóiparban és a biztonságtechnika terén használatos jelzőfestéket és lakkot kínálunk, melyek akár rejtett jelölések, útvonalak, útmutatók jelzésére szolgál.

Beltéri furnérozott és tömör fa felületek lakkozására, impregnálására, védő-díszítő festésére, mázolására is talál terméket palettánkon.

Megtekintés

Az üveg tárgyakat általában anyagukban színezik őket az előállítás során, külső festésükre többnyire a közvetlen környezeti összhang, a divat és a trendek miatt van szükség.Ennek megoldására ajánljuk üvegfestékünket, mellyel lámpaburák, üveg használati tárgyak, dekorációs termékek de akár üveg asztallapok is bevonhatók.

Megtekintés

Alumínium pigmentet tartalmazó, akrilát-izocianát festék, mely hatásfokozó adalék hozzáadásával kalapácsütésszerű, ötvösmunkára emlékeztető, kopás- és vegyszerálló esztétikus bevonatot eredményez. Legtöbbször esztergagépek, fúrógépek, szerszámos láda, nagy felületek, pl. vonatokon az utastér belsejében a burkoló lemezek dekoratív festésére is alkalmas.

Megtekintés

Legkeresettebb Termékeink


Referenciáink


 • Járműjavítók

 • Gépipar

 • Orvosi műszergyártók

 • Közlekedési vállalatok

 • Mezőgazdasági- és járműgyártók

 • Híradástechnikai eszközgyártók

Napelemes Széchenyi 2020 Europai Szociális Alap