Rólunk

 

 

MAGYAR-LAKK KFT.

  • A Magyar-Lakk Kft. 1994-ben kezdte meg működését sok-sok éves festékipari múlttal rendelkező szakemberek közreműködésével. 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely jelenleg 3 telephelyén, közel 100 családnak biztosít megélhetést.

  • A fennállásunk óta eltelt több mint 20 év során a 15 fős fejlesztő csapatunk közreműködésével több új termékcsoport is született, amelyek kiaknázzák az UV -és a nanotechnológia által nyújtott előnyöket.

  • Éves termelésünk az 1000 tonnát is meghaladja, melynek nagy része külföldi export piacra kerül kiszállításra. Cégünk alkalmazkodva a felhasználók technológiájához, speciálisan a vevői igényekre szabva fejleszti ki bevonatrendszereit. Gyártóberendezéseink segítségével lehetőségünk van néhány kilogrammos vagy akár több tonnás tételek legyártására is.

  • Fő profilunk ipari festékek és lakkok gyártása, illetve olyan speciális festékanyagok, melyek a műanyag és üvegipar részére is kínálnak dekoratív, sokcélú bevonatokat. Termékpalettánk legkeresettebb termékei között megtalálhatók a hagyományos és vízzel hígítható, ezen belül a levegőn száradó, hőre keményedő és többkomponensű festékek is.


ELÉGEDETT PARTNEREINK

"A Magyar-Lakk rövid, pár napos határidővel dolgozik, az arab kollégák gyakran este 7 körül küldenek rendelést, hogy másnap délre kérik az árut. A levelekre mindig hamar érkezik válasz, sokszor pár percen belül, mindig kedves, segítőkész stílusban"

Győri Mónika - Remy Europe, commodity buyer

A Moliton Kft. gázrugók gyártásával foglalkozik. Gázrugóinkat a Magyar-Lakk-tól vásárolt Akvapur 2K RAL 9005 nevű festékkel festjük. A Magyar-Lakk Kft.-vel maximálisan meg vagyunk elégedve, munkatársaik segítőkészek, rugalmasak. Akik festékgyártót és forgalmazót keresnek, azoknak csak ajánlani tudom a Magyar-Lakk Kft.-t.

Simon László - Moliton Kft.
  • 1
  • 2

LEGÚJABB HÍREINK

Széchenyi 2020