MTZ gyári festékek

A Magyar-Lakk Kft. és a Minszki Traktorgyár – közismertebb nevén az MTZ – kapcsolata több, mint 25 éves. Ezidő alatt többszáz tonna egy és kétkomponensű, beégetős illetve levegőn száradó festéket értesítettünk az MTZ részére. A legközkedveltebb szín mind a mai napig a piros (RAL 3002-es szín). A felnik színezése korábban 1001-es bézs színben történt, később egy 9006-os hőálló ezüsttel.

Az eredeti javító festékeket cégünktől, mint gyári beszállítótól is megvásárolhat. Ha bármilyen kérdése lenne, szakembereink készséggel állnak rendelkezésére.


AEROSOLOS gyári javító festék

Az aerosolos gyári javító festékek, melyek piros és fekete színekben rendelhetők, alkalmasak a BELARUS MTZ traktorok kisebb fényezési hibáinak, karcolásainak utólagos korrigálására is. A bevonat időjárásálló, szín és fénytartó, kemény és kopásálló.

MTZ – BELOLUX hőre keményedő zománcfesték

Traktorok, mezőgazdasági gépek, erőgépek, trolibuszok, villamosok és egyéb szállító járművek gyártósoron történő festésére ajánljuk illetve egyéb kül- és beltéri acél- és könnyűfém szerkezetek festésére.

MTZ – MOBILUX 2K zománcfesték

MOBILUX márka elnevezésű prémium termék-családunk kétkomponensű, kiváló fizikai tulajdonságokkal bíró, magasfényű, poliuretán zománcfesték, mely a RAL szín-skála bármely színében rendelhető az egyedi igényének megfelelően. Többek között MTZ traktorok, kombájnok, munkagépek javító festésére ajánljuk.


Napelemes Széchenyi 2020 Europai Szociális Alap