VÉDJE MEG TERMÉKEIT TECHNOLÓGIÁVAL!

ÖNNEK SOK GONDOT OKOZ, HOGY TERMÉKEIT HAMISÍTJÁK!?

VAN RÁ MEGOLDÁSUNK!

A Magyar-Lakk Kft. legújabb innovációja a márkavédelmi szolgáltatás, mely a szabadalmaztatott technológián alapul.

Tömegcikkek, háztartási elektronikai cikkek gyártásakor hatalmas költséget jelent a hamisított termékek garanciális javítása.

Speciális festékanyagaink használatával rejtett szövegeket, jeleket, képeket, azonosítókat helyezhet el termékén, mely az emberi szem számára láthatatlan.

Lehetővé tesszük ügyfeleink részére, hogy új módszerekkel lépjenek fel a hamisítókkal, csalókkal szemben. A gyors azonnali kiértékelés érdekében detektorok segítségével válogathatja ki a hamisítványokat, másolatokat.

Megoldásunk észrevehetetlen és nem befolyásolja a termék tartósságát, UV állóságát.

A technológiának köszönhetően gyorsan lépéselőnybe kerülhet konkurenciájával szemben.

Márkavédelmi, brand-védelmi szolgáltatásaink kiterjednek a termékek felületkezelésére, tamponozására.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk a felületkezelés területén. Robotizált automata festősorunk segítségével képesek vagyunk a nagy darab számú, magas minőségű termékek felületkezelésére.

Legújabb fejlesztésünkkel, a SOLVACRYL PLASTIC 2K DUAL CURE UV lakk segítségével esztétikus,

aktív bevonatokat tudunk létrehozni gyártósorunkon.

Dekoratív ellenálló védelem az autóipari és háztartáselektronikai fém és műanyag felületekre: ABS, ABS/PC, PA, PC, PMMA. Alkalmas fémgőzölt felületek és fémhatású base-coat-ok átfestésére is.

Eset tanulmány:

Egy nemzetközi autóalkatrész felújító cégnek nagyon nagy gondot jelentett, hogy távol-keleti konkurensei öntött fém burkolatait hamisította, mert a garanciális javításokat, begyűjtéseket ezek alapján végezték kollégáik. A LOPSTOP rendszer alkalmazásával elérhető, hogy gyorsan és hatékonyan meg tudják különböztetni az eredetit a másolattól.

Napelemes Széchenyi 2020 Europai Szociális Alap