Testimonials

Cégünk és a Magyar-Lakk Kft évek óta működik sikeresen együtt. Kérdéseinkre telefonon és e-mailben is készségesen, rövid időn belül szakmailag is megfelelő választ kapunk. Az általunk vásárolt termékek minőségével maximálisan meg vagyunk elégedve. Ajánljuk a Magyar-Lakk Kft.-t mindazoknak, akiknek fontos a rugalmasság, minőség és megbízhatóság.

M. Szabó Rita - beszerző, Grampet Debreceni Vagongyár Kft.

"A Magyar-Lakk rövid, pár napos határidővel dolgozik, az arab kollégák gyakran este 7 körül küldenek rendelést, hogy másnap délre kérik az árut. A levelekre mindig hamar érkezik válasz, sokszor pár percen belül, mindig kedves, segítőkész stílusban"

Győri Mónika - Remy Europe, commodity buyer

A Moliton Kft. gázrugók gyártásával foglalkozik. Gázrugóinkat a Magyar-Lakk-tól vásárolt Akvapur 2K RAL 9005 nevű festékkel festjük. A Magyar-Lakk Kft.-vel maximálisan meg vagyunk elégedve, munkatársaik segítőkészek, rugalmasak. Akik festékgyártót és forgalmazót keresnek, azoknak csak ajánlani tudom a Magyar-Lakk Kft.-t.

Simon László - Moliton Kft.

Cégünk 5 éve van kapcsolatban a Magyar Lakk-kal, nagyon szívesen dolgozunk velük, mert a párbeszédek egyértelműek: - az árak tekintetében nem futunk felesleges köröket, arra törekednek, hogy a lehetőségeket maximálisan kihasználhassuk a piacon, -a technikai és technológiai segítséget minden esetben megkapjuk, - az előre egyeztetett anyagok tekintetében folyamatos ellátást biztosítanak. Úgy vélem, nagyon kevés olyan cég van a piacon, mint a Magyar lakk. Számunkra valódi értékteremtést biztosít a velük való együttműködés.

Mihalcsik László - Technológia és értékesítés, Indi Europa Kft.”
Napelemes Széchenyi 2020 Europai Szociális Alap