Mezőgazdasági gépgyártás

AEROSOLOS gyári javító festék

Az aerosolos gyári javító festékek, melyek piros és fekete színekben rendelhetők, alkalmasak a BELARUS MTZ traktorok kisebb fényezési hibáinak, karcolásainak utólagos korrigálására is. A bevonat időjárásálló, szín és fénytartó, kemény és kopásálló.

AGROLUX átvonó festék

Kül- és beltéri acélszerkezetek átvonó festésére szolgál. Előnye a gyors száradás. Jól alkalmazható folyamatos üzemű fényezési technológiák esetén.

AGROPUR 2K átvonó

Személygépkocsik, közúti és vasúti járművek, villamoskocsik, metrókocsik, mezőgazdasági munkagépek, továbbá kül- és beltéri acél és egyéb fémszerkezetek átvonására alkalmas.

AGROPUR 2K korróziógátló alapozó

Személygépkocsik, közúti és vasúti járművek, villamoskocsik, metrókocsik, mezőgazdasági munkagépek, továbbá kül- és beltéri acél és egyéb fémszerkezetek korróziógátló alapozására szolgál

AKVAPUR 1K

Vízzel hígítható, egykomponensű, poliuretán festék

AKVAPUR 2K antigraffiti lakk

Kétkomponensű, vízzel hígítható antigraffiti lakk. A bevonat felületéről a nemkívánatos graffitik könnyűszerrel eltávolíthatók

AKVAPUR 2K antigraffiti zománc

Acélszerkezetek, járművek, erőgépek, vasúti járművek, és egyéb felületek tartós, dekoratív festésére szolgál kül–és beltéren egyaránt.

AKVAPUR 2K korróziógátló alapozó

Acélszerkezetek, járművek, erőgépek, vasúti járművek egyéb felületek festésére ajánlott, kíváló a tapadása acélon, alumíniumon és horganyzott felületeken egyaránt

AKVAPUR 2K lakk

Kül- és beltéren mind oldószeres festékkel, mind vízzel hígítható festékkel bevont felületek védőlakkozására szolgál. Tartós, magas UV- és időjárásállóságú bevonatot képez.


Napelemes Széchenyi 2020 Europai Szociális Alap