Terméklista

AEROSOLOS gyári javító festék

Az aerosolos gyári javító festékek, melyek piros és fekete színekben rendelhetők, alkalmasak a BELARUS MTZ traktorok kisebb fényezési hibáinak, karcolásainak utólagos korrigálására is. A bevonat időjárásálló, szín és fénytartó, kemény és kopásálló.

AGROLUX átvonó festék

Kül- és beltéri acélszerkezetek átvonó festésére szolgál. Előnye a gyors száradás. Jól alkalmazható folyamatos üzemű fényezési technológiák esetén.

AGROPUR 2K átvonó

Személygépkocsik, közúti és vasúti járművek, villamoskocsik, metrókocsik, mezőgazdasági munkagépek, továbbá kül- és beltéri acél és egyéb fémszerkezetek átvonására alkalmas.

AGROPUR 2K korróziógátló alapozó

Személygépkocsik, közúti és vasúti járművek, villamoskocsik, metrókocsik, mezőgazdasági munkagépek, továbbá kül- és beltéri acél és egyéb fémszerkezetek korróziógátló alapozására szolgál

AGROPUR 2K töltőalapozó festék

Elsősorban beltéri furnérozott vagy tömör fafelületek és MDF lapok tömítésére, alapozására szolgál. Használható korróziógátló alapozóval alapozott fémfelületeken közbenső rétegként.

AKRIL-RAPID átvonó festék

Járművek, mezőgazdasági gépek, katonai járművek, konténerek, erőgépek, építőipari és útjavító gépek, szállító kocsik, konténerek, egyéb kül- és beltéri acélszerkezetek, hidak átvonó festésére szolgál.

AKVAPUR 1K

Vízzel hígítható, egykomponensű, poliuretán festék

AKVAPUR 2K antigraffiti lakk

Kétkomponensű, vízzel hígítható antigraffiti lakk. A bevonat felületéről a nemkívánatos graffitik könnyűszerrel eltávolíthatók


Napelemes Széchenyi 2020 Europai Szociális Alap