Rólunk

 

 

 

MAGYAR-LAKK KFT.

  • A Magyar-Lakk Kft. 1994-ben kezdte meg működését sok-sok éves festékipari múlttal rendelkező szakemberek közreműködésével. 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely jelenleg 3 telephelyén, közel 100 családnak biztosít megélhetést.

  • A fennállásunk óta eltelt több mint 25 év során a 15 fős fejlesztő csapatunk közreműködésével több új termékcsoport is született, amelyek kiaknázzák az UV -és a nanotechnológia által nyújtott előnyöket.

  • Éves termelésünk az 1000 tonnát is meghaladja, melynek nagy része külföldi export piacra kerül kiszállításra. Cégünk alkalmazkodva a felhasználók technológiájához, speciálisan a vevői igényekre szabva fejleszti ki bevonatrendszereit. Gyártóberendezéseink segítségével lehetőségünk van néhány kilogrammos vagy akár több tonnás tételek legyártására is.

  • Fő profilunk ipari festékek és lakkok gyártása, illetve olyan speciális festékanyagok, melyek a műanyag és üvegipar részére is kínálnak dekoratív, sokcélú bevonatokat. Termékpalettánk legkeresettebb termékei között megtalálhatók a hagyományos és vízzel hígítható, ezen belül a levegőn száradó, hőre keményedő és többkomponensű festékek is.


ELÉGEDETT PARTNEREINK

Cégünk és a Magyar-Lakk Kft évek óta működik sikeresen együtt. Kérdéseinkre telefonon és e-mailben is készségesen, rövid időn belül szakmailag is megfelelő választ kapunk. Az általunk vásárolt termékek minőségével maximálisan meg vagyunk elégedve. Ajánljuk a Magyar-Lakk Kft.-t mindazoknak, akiknek fontos a rugalmasság, minőség és megbízhatóság.

M. Szabó Rita - beszerző, Grampet Debreceni Vagongyár Kft.

"A Magyar-Lakk rövid, pár napos határidővel dolgozik, az arab kollégák gyakran este 7 körül küldenek rendelést, hogy másnap délre kérik az árut. A levelekre mindig hamar érkezik válasz, sokszor pár percen belül, mindig kedves, segítőkész stílusban"

Győri Mónika - Remy Europe, commodity buyer
  • 1
  • 2

LEGÚJABB HÍREINK

Napelemes Széchenyi 2020 Europai Szociális Alap